Masaj

O varietate de terapii și tehnici de masaj pentru a vă ajuta să vă relaxați, să vă reîncărcați și să vă revigorați. În funcție de nevoile dumneavoastră, specialiștii noștri originari din Bali vă vor ajuta să vă alegeți tipul de masaj potrivit.

Confortul dumneavoastră susținut de tehnologie ultra modernă

Saună

În cadrul saunei puteți experimenta o relaxare profundă și o detoxifiere a corpului și a minții. Temperatura ridicată vă ajută să eliminați toxinele și să vă îmbunătățiți circulația sanguină. Lumina difuză și decorul minimalist vă vor ajuta să vă concentrați asupra momentului prezent și să vă eliberați de stresul cotidian.

Acces inclus în pachetul de membru

Salină

După antrenamentele de fitness vă puteți relaxa în salină, beneficiind în același timp de proprietățile terapeutice ale sării de Himalaya. Ședintele regulate vă vor ajuta musculatura și susţinerea condiţiei fizice, veti stimula sistemul imunitar beneficiid de rezistență crescută în fața bolilor.

Piscină

Piscina exterioară este locul perfect în care vă puteți relaxa în zilele călduroase de vară. Împrejmuită de șezlonguri confortabile și de multă verdeață, aici vă puteți bucura de soare și de o atmosferă intimă. De asemenea, puteți savura în liniște cocktail-urile pregătite cu măiestrie în barul din restaurantul nostru aflat în imediata apropiere.

Acces inclus în pachetul de membru

Muse country Club Mogosoaia jacuzzi, piscina, sauna

Jacuzzi

Jacuzzi-ul este un paradis al relaxării la Muse, potrivit atât pentru zilele toride de vară, cât și pentru cele răcoroase de iarnă. Amplasat în imediata apropiere a piscinei, cu un design modern și sofisticat, jacuzzi-ul este dotat cu multiple sisteme de hidromasaj, care vă oferă o senzație incredibilă de relaxare și revitalizare. Temperatura apei învăluie corpul cu o senzație plăcută, relaxând mușchii și reducând tensiunea.

Acces inclus în pachetul de membru