111logo-site-musecc
Politica de confidențialitate

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) descrie modalitățile în care noi, societatea S.C. Muse Country Club S.R.L., procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul platformei (www.musecc.ro) atunci când acesta este utilizată de dumneavoastră.

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică.

În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii prevăzuți de această politică de confidențialitate și cu furnizarea datelor cu caracter personal, va recomandăm să nu utilizați acest website

Pentru a urmări mai ușor informațiile, ne putem referi la S.C. Muse Country Club S.R.L., folosind termenii ” S.C. Muse Country Club S.R.L.”, „Societatea”, „noi”, „nostru”, etc, iar la dumneavoastră folosind termenii „utilizator”, „vizitator” sau „client”.

Totodată, S.C. Muse Country Club S.R.L.,, înregistrată in România, cu sediul în este persoană juridică responsabilă de prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm direct de la dumneavoastră, ca urmare a accesării/vizualizării informațiilor existente pe site de către dumneavoastră. În colectarea acestor date, societatea noastră acționează în calitate de operator de date cu caracter personal și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, tipurile de date personale pe care le colectăm, modul în care utilizăm informațiile, cui îi sunt transmise datele, precum și drepturile și opțiunile pe care le au persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

De asemenea, pentru ca datele dumneavoastră să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale, iar prin prezenta politică descriem măsurile pe care le luăm pentru a asigura securitatea informațiilor și cum ne puteți contacta în legătură cu punerea în practică a protecției datelor și pentru a vă exercita drepturile.

www.musecc.ro este un website- de prezentare al produselor din portofoliul al , S.C. Muse Country Club S.R.L., creat pentru asigurarea unei comunicări eficiente cu utilizatorii.

Intenția noastră este de a colecta datele cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar de către vizitatorii website-ului nostru și care sunt necesare pentru a putea oferi acces la informații privind serviciile si / sau produsele oferite de societatea noastră.

 

TEMEIURILE PRELUCRĂRII

S.C. Muse Country Club S.R.L. se angajează să respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, cu scopul de a pune în aplicare în mod eficient principiile de protecție a datelor:

– Legalitate, echitate și transparență: prelucrăm datele legal și corect, suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care le utilizăm și vă informăm corespunzător.

– Integritatea datelor și limitarea scopului: utilizăm datele numai în scopurile descrise/prezentate la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale, scopurile noastre respectând, în toate cazurile, legislația în vigoare. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

– Securitate: am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, pentru a vă proteja cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

– Controlul vă aparține: în limitele legii, vă oferim posibilitatea de a examina exactitatea datelor personale, actualiza sau șterge datele pe care ni le-ați furnizat și de a vă exercita celelalte drepturi.

 

CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Puteți utiliza site-ul nostrum www.musecc.ro fără furniza date cu caracter personal, în calitate de vizitator, respectiv fără a fi necesară înregistrarea unui cont sau completarea vreunui formular de contact.

Cu toate acestea, în cazul în care alegeți să interacționați cu website-ul nostru, vi se va solicita furnizarea acestor date cu caracter personal în cadrul transmiterii unei cereri prin formularul de contact necesare pentru:

  • contactarea în vederea transmiterii mesajelor/ solicitărilor/ sesizărilor dumneavoastră,
  • contactarea dumneavoastră pentru a ne îmbunătăți serviciile,
  • Contactarea d-vostra pentru a va transmite periodic informații punctuale despre produsele si serviciile noastre

Prin urmare, pentru realizarea scopurilor de mai sus, colectăm date cu caracter personal prin utilizarea formularelor de contact pe care le regăsiți la secțiunile din cadrul website-ului, după cum urmează:

  • În pagina CONTACT   disponibilă pe website, regăsiți formularul pentru transmiterea online de mesaje/cereri. Datele care sunt solicitate cu ocazia utilizării acestui mijloc de comunicare sunt: numele utilizatorului, adresa de e-mail și numărul de telefon.

 

INFORMAȚII PERSONALE PE CARE LE COLECTĂM

Când vizitați site-ul, se colectează automat prin intermediul browser-ului utilizat anumite informații despre dispozitivul dumneavoastră, adresa IP, fusul orar și unele cookie-uri instalate pe dispozitiv. În plus, pe măsură ce răsfoiți pagini din site, colectăm informații despre paginile web individuale pe care le vizualizați, ce site-uri web sau termeni de căutare v-au referit la site și informații despre cum interactionați cu site-ul. Ne referim la aceste informații colectate automat ca Informații despre dispozitiv.

Colectăm informațiile despre dispozitiv folosind următoarele tehnologii:

Cookie-urile sunt fisiere de date care sunt plasate pe dispozitiv sau pe computer și conțin adesea un identificator unic anonim. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de dezactivare a cookie-urilor, vizitați http://www.allaboutcookies.org.

Acțiuni de urmărire a „fișierelor de jurnal” care apar pe site și colectarea datelor, inclusiv adresa IP, tipul browserului, furnizorul de servicii Internet, paginile de trimitere / ieșire și înregistarile de dată / oră.

Etichetele și pixelii sunt fișiere electronice utilizate pentru a inregistra informații despre modul în care navigați pe site.

Utilizam informatiile despre dispozitiv pe care le colectam pentru a ne ajuta sa monitorizăm potentialele riscuri (in special adresa IP) si, in general, sa imbunatatim si sa optimizam site-ul nostru (de exemplu, generand analizae despre modul in care clientia nostri navigheaza si interactioneaza cu Site-ul si pentru a evalua succesul campaniilor noastre de marketing si publicitate).

 

SCOPURILE PRELUCRĂRII

S.C. Muse Country Club S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.musecc.ro  în următoarele scopuri:

  • Contactarea clientului cu scopul de a-i aduce la cunoștință/notifica informații despre cererile transmite prin formularul de contact existent în site,
  • Soluționarea reclamațiilor și a sesizărilor formulate online,
  • Furnizarea de servicii suport pentru solicitările clienților – informații adiționale despre produse și oferte, , etc,
  • În vederea îmbunătățirii experienței pe site, analizarea comportamentului utilizatorilor care accesează website-ul, prin utilizarea de cookies, cu scopul de a furniza un conținut general sau particularizat și de oferte adaptate intereselor sau preferințelor de consum ale utilizatorilor,
  • ,
  • Pentru soluționarea oricăror sesizări/plângeri/solicitări ale persoanelor vizate, precum și pentru constatarea sau revendicare unui drept în instanță, soluționarea litigiilor sau investigațiilor în care societatea noastră este parte,

Furnizarea datelor în acest scop nu este obligatorie, refuzul furnizării datelor nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

IMPARTASIREA INFORMATIILOR PERSONALE & RETENTIA DATELOR

Utilizăm Google Analytics pentru a ne ajuta să înțelegem cum clienții noștri utilizează Site-ul – puteți citi mai multe despre modul în care Google utilizeaza informațiile dumneavoastră personale aici: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/ ( link activ) .

De asemenea, puteti renunta la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout ( link activ) .

In cele din urma, putem sa va impartsim si informatiile dvs. personale pentru a respecta legile si reglementarile aplicabile, pentru a raspunde la o citație, mandat de cautare sau alta solicitare legala pentru informatiile pe care le primim sau pentru a ne proteja în alt mod drepturile.

DO NOT TRACK Retineti ca nu modificam practicile de colectare a datelor si de utilizare a site-ului atunci cand vedem semnalul Nu urmariti (DO NOT TRACK) din browserul dvs. In acest caz, se vor folosi doar informatiile Necesare pentru cerere informații formular, dar nu informatiile Statistice, Functionale sau de Marketing (profilare).

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

  • Dreptul de a rectifica datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la S.C. Muse Country Club S.R.L. rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte/incomplete;
  • Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la S.C. Muse Country Club S.R.L., ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, însă în acest caz nu veți mai beneficia de serviciile oferite pe website. Acest drept nu va putea fi exercitat în măsura în care S.C. Muse Country Club S.R.L. are obligația conform legii să păstreze și să proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu în cazul vânzării de produse/ servicii, înregistrarea operațiunilor contabile. Datele pot fi șterse în următoarele situații:
    • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • în cazul în care vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
    • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal
    • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
    • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul.
  • Dreptul de a restricționa prelucrarea: dreptul de a obține de la S.C. Muse Country Club S.R.L., restricția de prelucrare, în următoarele cazuri:
    • acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dumneavoastră
    • procesarea este nelegală și prin urmare, vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea prelucrării.
    • S.C. Muse Country Club S.R.L. nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră solicitați aceste date pentru stabilirea, exercitarea și apărarea unor pretenții legale.

Aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing și publicitate sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

  • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal printr-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către S.C. Muse Country Club S.R.L. către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • Dreptul la opoziție reprezintă dreptul ca în orice moment, din motive legate de situația dumneavoastră particulară, să vă opuneți prelucrării datelor în temeiul interesului legitim, cu excepția cazului în care S.C. Muse Country Club S.R.L. are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau atunci când scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate reprezintă dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate exclusiv pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • Dreptul de a retrage oricând consimțământul dat în vederea încetării prelucrării datelor care se bazează pe consimțământul dumneavoastră. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.
  • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere sau instanțelor competente, atunci când considerați că datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod nelegal de către S.C. Muse Country Club S.R.L.. Astfel, beneficiați de dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa: București, B-dul G-ral Gheorghe Magheru, nr. 28-20 Sector 1 ori prin e-mail la: anspdcp@dataprotection.ro, sau instanțelor competente pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal care v-au fost încălcate.

Drepturile mai sus menționate sunt expres prevăzute în Regulamentul (UE) 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Aceste drepturi pot fi exercitate de către dumneavoastră în orice moment.

 

CUM PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

S.C. Muse Country Club S.R.L. pune în aplicare măsuri de siguranță administrative, tehnice, organizatorice și fizice pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, pierderii, alterării, accesării, comunicării sau utilizării în alte scopuri. Facem tot posibilul să păstrăm datele dumneavoastră în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS), folosim anonimizarea/pseudonimizarea acolo unde este cazul. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.

Însă, chiar dacă facem tot posibilul, nu putem, garanta că transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. Astfel, nu putem asigura/garanta securitatea informațiilor pe care le transmiteți și înțelegeți că orice informație pe care o transferați către noi, se face pe propriul dumneavoastră risc. Societatea noastră folosește măsuri de securitate a site-ului în conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mailurile și listele de corespondență.

 

SCHIMBARI

Putem actualiza din cand in cand aceasta politica de confidentialitate pentru a reflecta, de exemplu, modificarile aduse practicilor noastre sau din alte motive operationale, legale sau de reglementare.

 

CONTACTEAZA-NE

Pentru mai multe informatii despre practicile noastre de confidentialitate, daca aveti intrebari sau daca doriti sa faceti o plangere, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa gdpr@musecc.ro sau prin formularul pe care il puteti completa aici.

Call Now ButtonSună