Sală de fitness

Sala de fitness este dotată cu echipament modern și diversificat, care vă permite să vă activați toate grupele musculare. Indiferent dacă sunteți începător sau un sportiv avansat, veți găsi întotdeauna aparatele potrivite.

*Acces inclus în pachetul de membru

AMPLITRAIN

Amplitrain este un concept de antrenament high-tech inovator și eficient, bazat pe stimularea electrică a musculaturii: EMA. Acesta oferă un antrenament care economisește timp, este delicat și extrem de eficient pentru întregul corp. Antrenați-vă economisind timp, lucrând simultan mai multe grupe de mușchi.

*Acces inclus în pachetul de membru

HUBER 360 EVOLUTION

Huber 360 Evolution este un echipament revoluționar de fitness care permite efectuarea unor varietăți de exerciții pentru întregul corp, sub îndrumarea unui antrenor specializat. Plus valoarea platformei HUBER 360® EVOLUTION este stimularea neuroplasticității.

*Acces inclus în pachetul de membru

Antrenor personal

Obiectivele sunt mai ușor și mai rapid atinse atunci când sunteți îndrumat de un antrenor personal. Acesta stabilește un program de antrenament care vă motivează, adaptat nevoilor și abilităților dumneavoastră fiind alături la orice pas.

PILATES

Această metodă de antrenament se concentrează pe dezvoltarea puterii, flexibilității, rezistenței și controlului muscular, având ca scop îmbunătățirea posturii, coordonării și echilibrului corpului.

*Acces inclus în pachetul de membru