Sală de cinema

Un spațiu special conceput pentru vizionarea filmelor sau a proiecțiilor private ce dispune de toate facilitățile unui cinematograf modern, inclusiv scaune confortabile tapitate în piele, proiector video performant și sistem audio surround de ultimă generație.

Sală de jocuri

Spațiul este dotat cu masă de biliard, masă de fusball, bord de dartz, perfectă pentru o seară cu prietenii sau pentru petreceri restrânse dedicate jocurilor și distracției, unde participanții își pot arăta abilitățile și talentul.

Seră

Oricât de mult ne place soarele, în zilele toride de vară simțim nevoia de a ne retrage în spații răcoroase. Sera noastră este poziționată lângă piscină, pentru a vă oferi o evadare răcoroasă, unde puteți să vă relaxați admirând plantele exotice sau să vă bucurați de jacuzzi.

Zonă de promenadă

Lăsați-vă îmbrățișați de natură într-o atmosferă liniștită și bucurați-vă de aerul proaspăt și de soare într-un cadru care vă invită la relaxare și introspecție.

Rooftop bar

Locul în care sunteți deasupra grijilor zilnice. Încântați de o muzică ambientală atent aleasă, savurând un cocktail ce vă va surprinde și admirând priveliștea încântătoare, rooftop bar-ul va deveni locul liniștii dumneavoastră.