Vă așteaptă o experiență unică de relaxare profundă care vă ajută să vă deconectați pregătindu-vă pentru a face față tuturor provocărilor vieții cotidiene. În funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră, oferim o gamă variată de servicii de masaj. După finalizarea ședinței de masaj, puteți continua să vă relaxați în zona de lounge, savurând o băutură hidratantă.

*Membrii clubului beneficiază de pachete preferențiale la toate terapiile SPA.

Masaj balinez

Terapie originară din insula Bali, este una dintre cele mai vechi tehnici de masaj tradițional din Indonezia. Unicitatea este dată de faptul că reunește mai multe practici din medicina alternativă, precum terapia prin masaj, presopunctură, reflexologie și aromaterapie.

Masajul balinez stimulează circulația sângelui, oxigenarea și circulația fluxului ,,qi’’ (energie) prin corp, aducând bunăstare, calm și relaxare profundă.

Membri

Masaj cu pietre calde

Masajul cu pietre fierbinți sau cu roci vulcanice reprezintă o terapie inedită. Această metodă este folosită pentru relaxare generală, dar în special pentru relaxarea mușchilor tensionați și a țesuturilor moi deteriorate din întregul corp. În timpul unui astfel de masaj, pietre netede, plate, încălzite sunt plasate pe anumite părți ale corpului.

Masaj Lomi – Lomi

Un masaj practicat de mii de ani de aborigenii din Hawaii, Lomi Lomi este recunoscut în lumea modernă ca o terapie holistică, ce reconectează și armonizează corpul, mintea și sufletul.

Un masaj foarte relaxant, realizat prin manevre prelungi și lente ale palmelor, antebrațelor și coatelor, ce ajută la reducerea tensiunilor și stresului, la ameliorarea circulației sangvine și limfatice, la eliminarea toxinelor. 

Masaj Anticelulitic

Masajul anticelulitic este un tip de masaj care are ca scop reducerea aspectului celulitei, adică aspectul cu gropițe sau cu cocoloașe al pielii, care apare atunci când depozitele de grăsime se împing prin țesutul conjunctiv de sub piele.

Masajul anticelulitic implică, de obicei, tehnici de masaj al țesuturilor profunde, cum ar fi frământarea, rularea și presiunea profundă, care sunt folosite pentru a sparge aceste depozite de grăsime și pentru a îmbunătăți circulația în zonele afectate.

Aromaterapie

Un tratament prin masaj delicat special conceput pentru a vă liniști emoțional, pentru decongestionare, dublat de relaxare musculară și hidratare a pielii. Folosind uleiuri esențiale, terapeuții noștri purifică trupul și mintea.

Reflexoterapie

Masajul reflexolgen este un tip de masaj care implică aplicarea presiunii în anumite puncte specifice de pe picioare, mâini sau urechi, zone ce corespund diferitelor organe și sisteme din corp.

Principiul care stă la baza reflexologiei este acela că aceste puncte de presiune, sau zone reflexe, sunt conectate prin căi energetice cu alte părți ale corpului.

Masaj sportiv

Masajul sportiv este o formă de terapie concepută pentru a ajuta sportivii și persoanele active să se pregătească și să se recupereze după antrenamente sau efort susținut. Se concentrează pe îmbunătățirea flexibilității, sporirea performanțelor și prevenirea sau tratarea leziunilor.

Acesta implică utilizarea tehnicilor de masaj al țesuturilor profunde pentru eliberarea tensiunii din musculatură, precum și exerciții de întindere și de amplitudine care îmbunătățesc flexibilitatea.

Masaj Deep Tissue

Acest tip de masaj se concentrează pe atingerea straturilor profunde ale mușchilor și țesuturilor conjunctive pentru efecte maxime.

Este adesea utilizat pentru a trata durerea cronică și tensiunea, precum și pentru a ajuta la recuperarea post-traumatică.

Masaj cervical & spate

Cea mai apreciată tehnică terapeutică, acest masaj vizează muv mușchii, tendoanele și ligamentele din regiunea spatelui și a gâtului.

Acesta implică manipularea țesuturilor moi cu ajutorul diferitelor mișcări, cum ar fi frământarea, rostogolirea și mângâierea, pentru a elibera tensiunea, a reduce durerea și a îmbunătăți circulația.

Masaj cuplu

Experiență intimă și romantică, combinată cu beneficiile unei terapii, acest tip de masaj este relaxarea supremă pentru orice cuplu.

Terapia vă permite relaxarea în doi într-o atmosferă calmă și liniștită.

Masaj la 4 mâini

Tehnica de masaj realizată de doi terapeuți care lucrează în sincron oferă o experiență profundă.

Experiența de masaj la 4 mâini este una deosebită, care ajută la eliberarea de stres tensiunea acumulată în corp și minte. Relaxare la dublu!

Ritual SPA Babor

Este un ritual SPA care începe cu un peeling delicat cu sare specială pentru eliminarea excesului de piele, urmat de perierea gomajului în exces. Maseurul aplică ulterior uleiuri din gama BABOR cu efect relaxant pentru a vă hrăni corpul și simțurile, conferind pielii o senzație de mătase netedă.

    Selectează tipul de masaj*

    Selectează timpul*