O călătorie gastronomică de excepție

Restaurantul MUSE este locul în care pornești într-o călătorie gastronomică. Cu un design primitor și o terasă cu vedere spre piscină, restaurantul oferă o oază de liniște și destindere departe de agitația cotidiană.

Bucătăria internațională de top, meniul ales cu grijă, furnizori și ingrediente atent selecționate, serviciile de ospitalitate și atmosfera primitoare reprezintă atuuri care reușesc să creeze o experiență memorabilă. Restaurantul este potrivit atât pentru a celebra evenimente corporate cât și private, sau doar pentru a petrece timp alături de cei dragi.

Ne concentrăm pe atingerea excelenței în arta culinară, de aceea am optat pentru un meniu cu specific internațional, alcătuit din preparate creative și complexe.

La Muse, pasiunea pentru arta culinară se întâlnește cu inovația și tradiția în fiecare preparat. Suntem mândri să vă întâmpinăm cu un meniu excepțional, creat cu grijă și rafinament de către talentatul nostru Chef, Maitre Cuisiniers de France David Contant. Cu o carieră vastă și o pasiune inegalabilă pentru gastronomie, Chef Contant aduce în farfurie o experiență culinară unică. 

Pentru o experiență culinară deosebită, vă recomandăm să apelați  0758 078 625 sau să completați formularul de mai jos cu cel puțin 24h în avans. Vă mulțumim!