Petreceri/ Aniversări

Dacă vă doriți să sărbătoriți o aniversare specială, într-un cadru intim, suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați ideile în realitate. Dispunem de toate facilitățile necesare pentru a vă asigura că evenimentul va fi un succes: de la sisteme de sunet și lumină la mobilier elegant și decoruri personalizate, până la meniul special și băuturile preferate.

Alături, în momentele speciale

Cele mai importante evenimente ce marchează viața dumneavoastră și a familiei au nevoie de un cadru elegant și rafinat! De la meniul personalizat și până la decorațiuni reprezentative, la o recepție memorabilă în aer liber, fiecare element și detaliu vor fi planificate cu atenție pentru a vă oferi o varietate largă de servicii premium.

Rooftop bar, atingeți cerul

Fiți mai aproape de stele într-o locație unde, "Departe de lumea dezlănțuită" puteți savura cocktail-uri excentrice, băuturi tropicale sau pur și simplu vă puteți lăsa îmbrățișat de liniște.

Teppanyaki bar

Îmbinarea armonioasă între dexteritatea bucătarului și savoarea preparatelor gătite pe plita special încinsă. Rămâneți impresionat de această artă gastronomică ce se desfășoară sub ochii dumneavoastră la Teppanyaki bar.