Muse Country Club

Muse Country Club a fost conceput ca un spațiu special pentru cei care își doresc să adopte un stil de viață bazat pe sport și relaxare. Situat într-o zonă liniștită din Mogoșoaia, acest concept integrează cu succes facilitățile sportive cu cele de wellness și relaxare, oferind membrilor săi o gamă largă de servicii premium.

Facilități

Servicii

Un spațiu realizat și gândit până la cele mai mici detalii: piscină încălzită, săli de tratament, zone de relaxare cu o atmosferă paradisiacă, zone pentru sporturi indoor și outdoor. Totul a fost conceput pentru a susține sănătatea fizică și mentală a persoanelor care ne trec pragul și pentru a oferi un sentiment profund de pace interioară.

spa mogosoaia

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a le oferi membrilor facilități de recreere, cadrul perfect pentru organizarea evenimentelor private și corporate și de a crea o comunitate a celor pentru care standardele înalte, networking-ul și timpul sunt valori importante.

Viziune

Muse Country Club devine o destinație prin excelență dedicată recreerii, socializării și consolidării unei comunității exclusiviste. Reprezintă locul preferat de petrecere a timpului liber pentru membri, alegerea perfectă pentru organizarea unui eveniment privat sau corporate.

spa mogosoaia bucuresti

VALORI

Integritate

Onestitate, transparență și servicii de înaltă calitate pentru membrii noștri.

Excelență

Angajamentul de a oferi servicii și facilități de înaltă calitate membrilor.

Respect

Promisiunea de a trata toți membrii și angajații cu demnitate și respect.

Profesionalism

Întreg personalul este specializat în oferirea unor servicii impecabile.